Pokalno prvenstvo Pištola-Revolver 2015

Pokalno prvenstvo Pištola-Revolver 2015! 
V soboto, 25. julija 2015, je na strelišču SD Rifnika pri Šentjurju potekalo tradicionalno strelsko tekmovanje Pištola – Revolver 2015, katerega se je udeležilo 42 tekmovalcev. Na tekmovanju so bili doseženi odlični rezultati, kajti padel je celo rekord lige v disciplini MK puška optika.

Na koncu se je izvedlo tudi nagradno tekmovanje v streljanju na izpadanje (vsi tekmovalci po 1 strel, sodnik pregleda tarče in najslabši izpade, ostali naslednji strel…). V finale sta se uvrstila Bojan Jelen in Branko Hrovat, oba člana domačega kluba Rifnik. Slednji je premagal do sedaj najbolšega udeleženca, zato je Branko lahko kot prvi izbiral med praktičnimi nagradami, ki jih je prispevala naša zveza in nova trgovina ProArmis, ki je pripravila tudi razstavni prostor s svojimi artikli.

Ob koncu druženja je sledila še slavnostna torta(pravzaprav dve) za “osvojeni” jubilej našega Rajko Lesjaka, zato ti tudi v imenu sekretatiata Zveze MORiS izrekamo iskrene čestitke in ti želimo vse najboljše še na mnoga leta.

 

Čestitke tudi vsem tekmovalcem za dosežene rezultate in prijetno družbo, kot tudi zahvala obema kuharjema Janiju in Jani za izredno peko.

Veteranski pozdrav.

Objavljamo tudi dosežene rezultate tekmovanja kot tudi nekaj foto utrinkov.

4. kolo PPR15

Sodnik-na-liniji

Spredaj-je-zastava

Zadaj-je-pa-senca

Zaslužena-odličja