“Dan odprtih vrat”

Spoštovani.

Od Urada predsednika države smo prejeli povabilo na “Dan odprtih vrat” prostorov predsedniške palače, ki ga Urad PRS prireja ob državnih praznikih. Povabilo velja za vse naše članstvo v Zvezi MORiS, kot tudi za družinske člane. Prosim Vas, da obvestite naše članstvo, ker so med nami tudi člani, ki imajo željo spoznati delovne prostore Predsednika Republike Slovenije.
Vljudno vabljeni.

Uradno vabilo:

Spoštovani veterani in člani domoljubnih organizacij,

Urad  predsednika RS  ob vseh državnih praznikih organizira  “Dan odprtih vrat”, ko si lahko obiskovalci  ogledajo prostore predsedniške palače. Tako bo tudi v  počastitev novega državnega praznika, dneva suverenosti, v nedeljo, 25. oktobra 2015 potekal dan odprtih vrat.  Ogled prostorov predsedniške palače bo organiziran ob 11. in 14. uri. Tokrat bo posebej za to priložnost v počastitev državnega praznika  ob 14. uri v Veliki dvorani Predsedniške palače potekal tudi krajši kulturni program, ki ga bodo izvedle dijakinje Oddelka za sodobni ples na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Priložnostni nagovor  obiskovalcem  bo imel  dr. Boris Žnidarič, ki je kot tedanji namestnik poveljnika Milice vodil aktivnosti ob odhodu zadnjega vojaka Jugoslovanske ljudske armade iz Slovenije.

Prisotne bo pozdravil tudi predsednik republike Borut PAHOR.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

Obiskovalce prosimo, da se zberejo 20 minut pred začetkom ogleda (ob 13.40 uri) pred vhodom v Predsedniško palačo na Erjavčevi 17. Od tam jih bodo uslužbenci Protokola RS pospremili v Predsedniško palačo.

S prijaznimi pozdravi.