3. MLADINSKI TABOR DOMOLJUBJA

Spoštovani starši in otroci

Leto je naokoli, zato v Zvezi društev in klubov MORiS zopet pripravljamo mladinski tabor domoljubja 2016. Tabor je namenjen otrokom, katerih starši so zaposleni na Ministrstvu za obrambo ter otroci staršev, ki so člani v društvih in klubih v Zvezi MORiS, Združenju Sever, Zvezi veteranov vojne za Slovenijo, Zvezi vojnih invalidov Slovenije ali so otroci vključeni v program MEPI. Prav tako je tabor namenjen otrokom, ki se šolajo na kočevskih osnovnih in srednjih šolah. Za vse naštete je udeležba na taboru brezplačena.

Aktivnosti

Ker želimo, da je tabor zanimiva izkušnja bodo tudi aktivnosti raznolike in zanimive. Vsak dan se bo začel s telovadbo in zajtrkom, tekom dneva pa bodo aktivnosti različne. Zvrstilo se bo nekaj zanimivih debatnih miz na temo domoljubja, spoštovanja državnih simbolov in državljanske vzgoje, slovenske zgodovine, orientacije ter spoznavanja slovenskih znamenitosti. Predavanja bodo izvedli predavatelji fakultet in drugi gostje. Celoten čas tabora bodo pristone družabne aktivnosti in različne delavnice. Ogledali si bomo tudi znamenitosti Kočevske ter se športno udejstvovali.

Datum in lokacija

Mladinski tabor bo potekal med 29.6.2016 in 9.7.2016 v Kočevski Reki, namenjen je udeležencem v starostnem razponu med 11 in 17 let.

 

V vednost staršem
Prijave se zbirajo do ponedeljka, 16. junija 2016. Prijavnice poštljete podpisane in skenirane na email: jasnasalmic.moris@gmail.com.
Pred samim taborom bo sestanek s starši prijavljenih otrok, kjer se bo podrobneje predstavilo potek tabora.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na 3. Mladinskem taboru domoljubja 2016.

 

Letak_mladinski_tabor_domoljubja_2016

Prijavnica za elektronsko izpolnjevanje (MS Word): Prijavnica za 3. mladinski tabor domoljubja_ jun_jul_2016