15. let delovanja SD Strelec-Bizovik

Ob 15. letnici delovanja Strelskega društva Strelec-Bizovik, ob 25. obletnici ustanovitve prvega štaba TO RS in otvoritvi prenovljenega dela strelišča Bizovik, v sodelovanju s SD 1991 in pod okriljem SZ Alpe-Adria, Zveze društev za precizno in dinamično streljanje in Zveze društev in klubov MORiS, smo se člani in vabljeni gosti zbrali na društvenem tekmovanju v preciznem in dinamičnem streljanju.

Člani SD Strelec-Bizovik in SD 1991 smo se v soboto 10. 10. 2015, ob že tradicionalnem sodelovanju, zbrali na strelišču Bizovik in po uvodnem govoru obeležitve pomembne obletnice izvedli društveno strelsko tekmovanje. Dopoldne smo preživeli ob druženju, demonstraciji odličnih doseženih rezultatih in okusni malici. V dinamičnem tekmovanju je nastopilo 19, v preciznem VK 18 in MK 14 pa tekmovalcev.
Z obiskom so nas počastili predstavniki Združenja slovenskih častnikov, Zveze MORiS in PGD Bizovik.

Zahvaljujemo se PGD Bizovik za logistično podporo pri izvedbi dogodka, vsem udeležencem za dobro družbo in odličen nastop, Goranu za odlično malico in Nataši za posladek. Zahvaljujemo se tudi vsem, ki ste prispevali prostovoljni prispevek za društvo.

Čestitamo tudi vsem članom SD Strelec- Bizovik ob 15. letnici delovanja društva.

Nekaj utrinkov s tekmovanja.

DRUŠTVENA-TEKMA-15.LETNICA1

DRUŠTVENA-TEKMA-15.LETNICA8

DRUŠTVENA-TEKMA-15.LETNICA20

DRUŠTVENA-TEKMA-15.LETNICA26

Rezultati Društvena tekma 2015